Find Property:

PUNK ROCK HOLIDAY – TOLMIN

Punk Rock Holiday: Tolmin, od 6. do 9. 8. 2019

Punk Rock Holiday postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi, za vse, ki so že kdaj okusili festivalsko oazo v množici festivalov.

Kampiranje v senci dreves, mediteranska klima, dve festivalski plaži, izjemen program, izjemno sproščena atmosfera, nobene ograje med nastopajočimi in občinstvom in oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaradgno reko Sočo je le delček izjemnosti, ki jih Punk Rock Holiday ponuja.

V preteklih letih je bil festivalski program sestavljen iz najmočnejših mednarodnih imen punk rock glasbe. Na dveh odrih se je lahko slišalo in videlo: NOFX, Bad Religion, Good Riddance, The Toy Dolls, 7 Seconds, Sick of it All, Terror in Deez Nuts, Anti-Flag, MxPx, Boysetfire, Duncan Redmonds, Pipes and Pints, Happy Ol’ McWeasel, The Slackers, Ska-P, The Locos, …

V prekrasni naravi Sotočja, ki je znano tudi po drugih festivalih in naravni lepoti, s katero se težko kosa kakšno drugo festivalsko prizorišče tudi v Evropi, se odvijajo res prave punk rock počitnice, na katerih se uživa v vrhunskih punk rock skupinah.

Lokacija pa že od nekdaj privablja ljudi s celega sveta, saj je zelo specifična v svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih okolje ponuja.

Vse to naredi Punk Rock Holiday zelo edinstven dogodek, ki ga je treba videti!

http://www.punkrockholiday.com/